maanantai 11. helmikuuta 2013

Täällä me asumme



Antti:
Kämppä ollaan siis saatu vuokrattua ja nyt olemme sitä hieman siivoilleet ja hankkineet muutamia täältä puuttuvia elämiselle tarpeellisia asioita, kuten paistinpannun. Näitä asioita haimme siis IKEAsta ja emmekä mitenkään voineet olla syömättä IKEAn herkullisia lihapullia shoppailun yhteydessä. :-) Asunnon valinta tehtiin pienoisessa kiireessä, kun uudenvuoden lomat painoivat päälle ja se olisi hidastanut asioiden kulkua. Kämppähän on pienehkö alle 35 neliötä, mutta kyllä tähän muutamaksi kuukaudeksi mahtuu asustelemaan. Ainut haaste on minun tottumukseni valvoa hiukan Ninaa myöhempään ja nyt kun ei ole erillistä olohuonetta, niin saas nähdä miten homma onnistuu. 

Talon aula
Asunto on 11. kerroksessa ja pari kerrosta alempaa löytyy kuntosali ja uima-allas. Talossa on myös osa kerroksista hotellia, joten tästä löytyy kaikki palvelut kuten ravintola, pesula jne. Kämpän ikkunasta voisi olla hienokin näkymä, mutta meillä siitä näkyy keskeneräinen rakennus, jota ei ole rakennettu ainakaan viimeisen viikon aikana.

Uima-allashan se siinä kahdeksannessa kerroksessa
Asunto sijaitsee lähellä isoa metropysäkkiä, joten tästä pääsee nopeasti oikeastaan minne päin tahansa. Ydinkeskustakin on kävelymatkan päässä, mutta metrolla tästä helpoiten liikkuu. Vuokraahan tästä saa maksella 500€ kuussa.

Asunto ovelta katsottuna

Ja asunto ikkunalta päin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti