tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusi koti löytyi

Antti & Nina:

Tämä päivä alkoi asuntoesittelyillä Maytower-nimisessä hotellissa, joka sisältää myös yksityisasuntoja. Saimme nähtäväksi kaksi asuntoa, jotka molemmat vaikuttivat aivan miellyttäviltä. Toki toinen oli niistä parempi, koska näkymä ulos oli hienompi. Saimmekin sovittua tapaamisen välittäjän kautta omistajan kanssa jo samaksi illaksi. Tarkoituksena oli siis tehdä vaikutus omistajiin, että olemme luotettavia vuokralaisia. Hieman yllätyksenä tuli se, että internetissä ilmoitettu asunnon vuokrahinta olikin hinta pitkäaikaiselle sopimukselle ja lyhytaikaisissa tapauksissa hinta on korkeampi. Toki onhan se loogista, mutta emme sitä etukäteen tienneet. Onneksemme meidän kohdalla hinta nousi vain marginaalisesti. Heti alkuun ensimmäisen kuun vuokran lisäksi juodumme maksamaan vakuuksia 1300 eurolla. Vuokra siis kämpässä 500€.
Kiinalaisen uudenvuoden juhlinnan takia jouduimme tekemään päätöksiä todella nopeasti. Muussa tapauksessa olisimme varmastikin käyneet katsomassa useamman asunnon ennen valitsemista. Lauantaista eteenpäin on asiat seisahduksissa uudenvuodenvaihteen juhlimisen vuoksi.

Asuntomme sijainti. (Kuva: iproperty.com)

Muutama kuva tältä päivältä:

Donitsi 0,25€/kpl ja välipala 1€ :)






Tämmöistä tällä kertaa. Paremaa kämppäpostausta luvassa myöhemmin. Voitaisiin muuttaa jo huomenna, mutta taidamme jäädä vielä muutamaksi (jo maksetuksi) päiväksi hotelliin, sillä  herkullinen valmiiksi laitettu aamiainen houkuttelee. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti